Uusi tekniikkakurssi alkaa huhtikuussa, ilmoittautuminen on auki!

18.3.2022

Olemme päättäneet vastata kysyntään ja aloitamme uuden painonnoston tekniikkakurssin keskiviikkona 13.4. klo 17.30! Kurssi kestää 2 kuukautta jonka jälkeen painonnostoharrastusta voi jatkaa Kurikan Painonnostoseuran jäsenenä.  Kurssin hinta on 40 euroa.

Aloitamme harjoittelun alkeista, joten lajitaustaa tällä kurssilla ei tarvita. Tekniikkakurssilaiset treenaavat kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Me Kurikan Painonnostoseuralla haluamme varmistaa laadukkaan ja yksilöllisen ohjauksen ja siksi pidämme ryhmäkoon pienenä. Paikkoja uudelle kurssille on siis rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ikärajaa kursseille ei ole, harjoitukset voidaan räätälöidä kullekin ikäryhmälle sopiviksi.

Tervetuloa tämän maanmainion lajin pariin!