KPS:n nostajille kisamenestystä

24.3.2022

Lauantaina 19.3. Kurikan Painonnostoseuran nostajat suuntasivat kisaamaan KPK:n salille Kusikivelle. Kisaan osallistui meidän seurasta peräti 6 nostajaa! Joukossa oli myös kaksi ensikertalaista, Iina ja Veikko, jotka ovat aloittaneet painonnostoharrastuksen Kurikan Painonnostoseuran ja Yhteiskoulun Harrastus Kaikille -hankkeen myötä. Ja voi vitsi millä tuloksilla ura alkoi! Myös muilla nostajilla omat ennätykset paukkuivat, päävalmentaja Charlotta Lindholm on tehnyt mahtavaa työtä valmennettaviensa kanssa. Niklas ja Leena Lindholm toimivat myös kisatuomareina.  Onnistuneen kisapäivän jälkeen on hyvä suunnata katseet kohti huhtikuun lopun Masters SM kisaa!

Tulokset:
1. sija Iina Lehtimäki, tempaus 18 kg, työntö 30 kg

1. sija Veikko Ojaniemi, tempaus 21 kg, työntö 32 kg

1. sija Charger Lindholm, tempaus 37 kg, PR, työntö 43 kg, PR

1. sija Leena Lindholm,  yhteistulos 58kg

2. sija Pekka Teivaala, tempaus 27 kg, työntö 45 kg, PR. Pekka paransi työntöennätystään peräti 10 kg!

2. sija Chasimir Lindholm, tempaus 49 kg, työntö 71kg, PR