Tietoa meistä

Kurikan Painonnostoseura ry on perustettu marraskuussa 2021. Harjoittelemme Kurikan Monnarin 2. kerroksen juoksusuoralle rakennetulla nostopaikalla.

Jäsenmaksut 1.1.2022 alkaen

Seuramme jäsenyyksiä hallinnoidaan Suomisportin kautta. Mikäli mielit jäseneksi meidän seuraan, niin lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kurikanpainonnostoseura@gmail.com tai täytä jäsenyyshakemus alla olevien linkkien kautta.

KPS Treenikorttihinnasto 1.1.2022 alkaen

Treeniä varten jäsenen tulee hankkia myös KPS treenikortti, joka maksetaan seuran tilille. KPS treenikortilla pääset harjoittelemaan Monnarin juoksusuoran painonnostopaikalle Kurikan Painonnostoseuran treeniaikoina. 1. tutustumiskerta ilmainen! Kortti on perhekohtainen, mutta vuosimaksu henkilökohtainen.

• Kertamaksu 3 €
  • 5 kerran kortti 10 €
  • 10 kerran kortti 20 €
  • 20 kerran kortti 30 €
  • 40 kerran kortti 40 €
  • Koko vuoden treenit 100 €

Jäsenmaksun ja KPS treenikortin lisäksi suosittelemme hankkimaan kuntosalikortin Monnarin kuntosalille. Esimerkiksi kyykkytekniikkaa harjottelemme kuntosalin puolella, jolloin harrastaja maksaa salimaksun Monnarin kassaan. Monnarin kuntosalin hinnasto löytyy Kurikan Ryhdin sivuilta. Kuntosalikortilla pääset treenailemaan kuntosalilla koska vain (juoksusuoran nostopaikka käytössä vain valvotusti Kurikan Painonnostoseuran treeniaikoina).